29/8/11

Προτεινόμενες ταινίες HD Αύγουστος 2011


Πλοκή: Βασισμένο στο φημισμένο μπεστ σέλερ, το "ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ" παρουσιάζει μια αναπάντεχη ρομαντική σχέση σ' ένα μοναδικά συναρπαστικό σκηνικό. Ο φοιτητής κτηνιατρικής Jacob συναντά και ερωτεύεται την Μαρλένα, μια ακροβάτρια σε ένα τσίρκο μιας άλλης εποχής. Ανακαλύπτουν την ομορφιά μέσα στον κόσμο της μεγάλης τέντας, και δείχνουν τη συμπόνια τους για έναν ιδιαίτερο ελέφαντα. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες - συμπεριλαμβανομένης της οργής του χαρισματικού αλλά επικίνδυνου συζύγου της Μαρλένα, Αύγουστου - ο Τζέικομπ και η Μαρλένα βρίσκουν δια βίου αγάπη.

Σχόλιο: Μια ρομαντική ταινία εποχής που αξίζει να δείτε με το ταίρι σας.

Χαρακτηριστικά
Αυθεντικός Τίτλος: Water for Elephants
Ελληνικός Τίτλος: Νερός για Ελέφαντες
Σκηνοθεσία: Francis Lawrence
Σενάριο: Richard LaGravenese (Σενάριο), Sara Gruen (Νουβέλα)
Ηθοποιοί:
» Reese Witherspoon
» Robert Pattinson
» Christoph Waltz
» Paul Schneider
» Jim Norton
Παραγωγής: 2011
Πρεμιέρα: 16 Ιουνίου 2011
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Είδος: Ρομαντική
Διάρκεια: 1h 55mn
IMDb : 7/10

NoozBox: 7.7/10
Trailer: www.youtube.com/watch?v=_6b2XhXkPpg





Πλοκή: Ο Thor (Chris Hemsworth) είναι ένας πανίσχυρος αλλά αλαζόνας μαχητής. Το υπέρμετρο πάθος να αποδείξει την αξία του στον πατέρα του και βασιλιά του Asgard, Odin (Anthony Hopkins), θα τον οδηγήσει στην εξορία, όντας πια υποχρεωμένος να ζήσει στη Γη σα θνητός, ανάμεσα στους ανθρώπους. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί μία νεαρή επιστήμονα, τη Jane (Natalie Portman), το να μάθει όμως να ζει ως φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα είναι παρά ένα μικρό διάλλειμα, αφού ένας προαιώνιος πόλεμος θα τον ακολουθήσει από τη μακρινή πατρίδα του. Εκεί πια, καλείται να αποδείξει ότι είναι γεννημένος ήρωας, υπερασπιζόμενος τόσο το Asgard όσο το νέο του σπίτι.

Σχόλια: Ο Kenneth Branagh κάνει ένα διάλλειμα από τις κινηματογραφικές μεταφορές του Shakespeare, για χάρη του comic ήρωα Thor, χαρακτήρα παρμένου από τη σκανδιναβική κυρίως μυθολογία.
 

Στο cast βρίσκουμε δυνατά ονόματα, από την προσφάτως βραβευμένη με Oscar Natalie Portman και τον 'παίζω-πλέον-τα-πάντα' Anthony Hopkins, μέχρι τον ανερχόμενο Αυστραλό Chris Hesworth και τον αγαπημένο Stellan Skarsgard. Μια ταινία που αξίζει να κατεβάσει κανείς σε HD. Πολύ ωραία γραφικά και εφέ που αξίζουν να τα δει κανείς σε υψηλή ευκρίνεια.


Χαρακτηριστικά
Αυθεντικός Τίτλος: Thor
Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Σενάριο: Ashley Miller, Zack Stentz, Don Payne
Ηθοποιοί:
» Chris Hemsworth
» Natalie Portman
» Anthony Hopkins
» Idris Elba
» Stellan Skarsgard
Παραγωγής: 2011
Πρεμιέρα: 28 Απριλίου 2011
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Γλώσσα: Αγγλικά
Είδος: Περιπέτεια, Φαντασίας
Διάρκεια: 1h 55mn
IMDb: 7.4/10

NoozBox: 7.4/10
Trailer: www.youtube.com/watch?v=JOddp-nlNvQ





Πλοκή: Στην πέμπτη ταινία του franchise που τρέχει με χίλια σε λεωφόρους κι ερήμους και ροκάρει, όπως πάντα, άγρια, ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο'Κόνερ (Πολ Γουόκερ) συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το νόμο, στο αφιλόξενο (όπως αποδεικνύεται τελικά) Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών…προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους. Άλλωστε από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο (Τζορντάνα Μπρούστερ) απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές που τους καταδιώκουν αμείλικτα. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους μαζί με μια "επίλεκτη" ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο που τους θέλει νεκρούς κι όχι μόνο… Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα θα καταλάβει, πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο… Μόνο του μέλημα…να είναι εκείνος αυτός που θα τους βρει πρώτος! 

Σχόλια: Η ταινία δεν θα αρέσει σε όσους γουστάρουν γκάζια, κόντρες και φτιαγμένα ιαπωνέζικα οχήματα. Σε αντίθεση με τα παλιότερα Fast & Furious αυτό το sequel δείχνει να οδηγείτε περισσότερο στο κομμάτι της περιπέτειας χωρίς την έντονη παρουσία "φτιαγμένων" αυτοκινήτων. Παρ' όλα αυτά η ταινία σε "κρατάει" και οι σκηνές δράσης είναι αρκετά έντονες και εντυπωσιακές κάτι που μας κάνει να θέλουμε να δούμε την εν λόγω ταινία σε υψηλή ανάλυση.


Χαρακτηριστικά
Σκηνοθεσία: ΤΖΑΣΤΙΝ ΛΙΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΟΡΓΚΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ , ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ , ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ , ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ (ΤΗΕ ROCK) , ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ , ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ , ΣΟΥΝΓΚ ΚΑΝΓΚ , ΜΑΤ ΣΟΥΛΤΣ , ΝΤΟΝ ΟΜΑΡ , ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ 13
IMDB Link : 7.5/10
NoozBox: 7.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου