13/6/11

Απίστευτο video!!!


Το ακόλουθο βίντεο είναι απο την ορκομωσία του προέδρου Παπούλια το 2006. Τον προσφωνεί η τότε πρόεδρος της βουλής Αννα Ψαρούδα Μπενάκη. 

Απόδειξη της γνησιότητας του είναι η συζήτηση στη βουλή κατόπιν επερώτησης για το τι του είπε η Αννα του Προέδρου.

Εκτοτε, κανείς δημοσιογράφος, κανείς πολιτικός δεν ξαναασχολήθηκε με το θέμα, ούτε ρώτησε την Αννα τι εννοούσε, ούτε τον Παπούλια τι κατάλαβε, ούτε που τα ήξεραν όλα αυτά. Ακούστε τι του λέει:


Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, αυτός που ορίσαμε φύλακα της δημοκρατίας στην Ελλάδα, ανέχθηκε να του αναγγείλουν ότι επι της θητείας του "τα εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν" και ότι "τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται απο αρχές άγνωστες μέχρι τώρα στη χώρα μας" και ότι θα γνωρίσουμε "νέες μορφές διακυβέρνησης"...
 

5 σχόλια:

  1. Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πόλεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα ξυπνήσατε??
    αυτό ο καρατζαφέρης (τον οποίο ΔΕΝ υποστηρίζω) το έπαιζε από τότε το 2005 για 2-3 χρόνια συνεχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε που μας ξύπνησες εσύ... Από την εκπομπή του Καρατζαφέρη είναι ρε μεγάλε άλλωστε το video... Είδα τι φοβερές αντιδράσεις είχε και ο Καρατζαφέρης στη κρίση και ενώ ήταν ενήμερος για την κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο θα επιτρέπουμε να μας κυβερνάνε Ψαρούδες και Παπούλιες.. τόσο θα επικύπτουμε βαθέως και θα υποκύπτουμε εις το "Οθωμανικό δίκαιο" το οποίο μας επιβάλλουν να ασπαζόμαστε..
    Με τις υγείες μας!.. -αν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tha sas proteina na asholitheite ligaki me Eyropaiko Dikaio, gia na ksestravotheite! M'aresei poy eiste aporimenoi. Ti nomizate, pos to na eisai Melos tis Eyropaikis Enosis, synepagete mono dikaiomata? Logiko k epomeno itan...i eisai Melos i den eisai...as asholithoymai ligaki me tis ypohreoseis mas, giati oi ypoloipoi sigoyra den einai ypohreomenoi na anehtoyn! As sikothoyme apo ton kanape k apo tis kafeteries k as diavasoyme epiteloys k kanena vivlio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή