15/6/11

Ποιές νέες ταινίες αξίζει να κατεβάσω σε HD


Limitless 2011 720p Bluray x264-TDM

Υπόθεση:Τι θα γινόταν αν ένα χάπι μπορούσε να σας κάνει πλούσιο και ισχυρό; Ο Έντι (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ένας μέτριος συγγραφέας που ζει στην Νέα Υόρκη, μέχρι που πέφτει στα χέρια του ένα θαυματουργό πειραματικό χάπι που του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του εγκεφάλου του. Χρησιμοποιώντας τις νεοαποκτηθείσες πνευματικές του ικανότητες κερδίζει δόξα, φήμη, χρήμα και δύναμη. Πολύ σύντομα όμως, θα ανακαλύψει ότι η απόλυτη επιτυχία έχει και το τίμημά της, όταν θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν μυστηριώδεις ανταγωνιστές και οι κίνδυνοι που επιφυλάσσει το θαυματουργό αυτό χάπι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το σενάριο της ταινίας είναι της Λέσλι Ντίξον ("Freaky Friday", "Mrs. Doubtfire", "The Thomas Crown Affair") και είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Άλαν Γκλιν.  

Σχόλιο NoozBox: Πολύ καλό και πρωτοτυπο το σενάριο. Αυτό είναι και το δυνατό σημείο της ταινίας. Καθώς όμως η ταινία πλησιάζει στο φινάλε αρχίζει να δείχνει σημάδια κόπωσης που προκαλούν μερικώς βαρεμάρα στο θεατή. Σε γενικές γραμμές όμως είναι μια πολύ καλή ταινία με έναν καλό και πολλά υποσχόμενο πρωταγωνιστή.


Σκηνοθεσία: ΝΙΛ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Σενάριο: ΛΕΣΛΙ ΝΤΙΞΟΝ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ , ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ , ΑΜΠΙ ΚΟΡΝΙΣ , ΑΝΑ ΦΡΙΕΛ
Πρεμιέρα (US): 18/03/11
Πρεμιέρα (GR): 31/03/11
Είδος ταινίας: Thriller
Χώρα παραγωγής: USA
Βαθμολογία s4free: 7.4/10 (3,275) 

IMDB: 7.3/10 
Βαθμολογία noozbox: 7.0/10


Unknown 2011 BluRay 720p DTS x264 CHD

Υπόθεση:Ένας γιατρός πηγαινει μαζί με τη γυναίκα του στο Βερολίνο για ένα ιατρικό συνέδριο. Εκεί, μετά από ένα αυτοκινηστικό ατύχημα, θα πέσει σε κώμα. όταν ξυπνήσει, θα ανακαλύψει ότι ένας άλλος άντρας τον έχει αντικαταστήσει, χρησιμοποιώντας την ταυτότητά του, ενώ ούτε η σύζυγός του δεν τον πιστεύει. Με τη βοήθεια μιας νεαρής γυναίκας, θα προσπαθήσει να αποδείξει ποιος είναι. 

Σχόλιο NoozBox: Πολύ καλή ταινία με πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα (στο χιονισμένο Βερολίνο) και πολύ καλό cast ηθοποιών. Το σενάριο πολύ ενδιαφέρον. Αρκετά καλή κλιμάκωση της ιστορίας με αποτέλεσμα να αναμένει ο θεατής το τέλος πως και πως. Αξίζει να υπάρχει στη συλλογή των ταινιών υψηλής ανάλυσης.



Σκηνοθεσία: Jaume Collet-Serra
Σενάριο: Oliver Butcher, Stephen Cornwell, Didier Van Cauwelaert
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn
Πρεμιέρα (US): 18/02/11
Πρεμιέρα (GR): 24/03/11
Είδος ταινίας: Drama | Mystery
Χώρα παραγωγής: UK | Germany | France | Canada | Japan | USA
Βαθμολογία s4free: 8.0/10 (1,840) 

IMDB: 7.0/10  
Βαθμολογία noozbox: 8.0/10
 

The Eagle 2011 UNRATED 1080p BluRay X264 AMIABLE 

Υπόθεση:Άρτι αφιχθείς στη Βρετανία, ο νεαρός εκατόνταρχος Μάρκους Ακίλα υπερασπίζεται ηρωικά το φρούριο του από μια μαζική επίθεση Κελτών. Όμως στη διάρκεια της μάχης τραυματίζεται κι έτσι απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Θυμωμένος από το γεγονός, αποφασίζει να ρισκάρει τη ζωή του ξεκινώντας ένα ταξίδι στον Βορρά προκειμένου να βρει τον Αετό της Ενάτης, το θρυλικό χρυσό λάβαρο που χάθηκε πριν 15 χρόνια, όταν ο πατέρας του οδήγησε την Ένατη Λεγεώνα στη Σκοτία και δεν επέστρεψε ποτέ. Μαζί του παίρνει τον σκλάβο του Έσκα, έναν Κέλτη του οποίου τη ζωή έσωσε σε έναν αγώνα μονομάχων. Όταν τα μέλη μιας κέλτικης φυλής τους συλλαμβάνουν, ο Έσκα ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο αρχηγός και ο Μάρκους ο Ρωμαίος σκλάβος του.

Σχόλιο NoozBox: Ενώ αυτή η ταινία προκάλεσε τα χλιαρά σχόλια των κριτικών κινηματογράφου προσωπικά μου άρεσε πολύ. Πολύ ωραία σκηνικά και φωτογραφία. Ένας πρωταγωνιστής που ταιριάζει γάντι στο ρόλο που του έχει ανατεθεί και μια περιπέτεια που σε κρατάει σε εγρήγορση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Για την ποιότητα της ταινίας είναι λίγο άκομψο το φινάλε της ταινίας που θυμίζει φτηνή αμερικάνικη περιπέτεια. Κατά τα άλλα όμως είναι μια πολύ αξιόλογη ταινία που αξίζει και με το παραπάνω να τη δείτε σε υψηλή ανάλυση.


Σκηνοθεσία: Kevin Macdonald
Σενάριο: Jeremy Brock, Rosemary Sutcliff
Ηθοποιοί: Channing Tatum, István Göz, Bence Gerö, Denis O'Hare
Πρεμιέρα (US): 11/02/11
Πρεμιέρα (GR): 10/03/11
Είδος ταινίας: Adventure | Drama
Χώρα παραγωγής: USA | UK
Βαθμολογία s4free: 6.4/10 (1,240)

IMDB: 6.2/10
Βαθμολογία noozbox: 7.9/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου