29/7/11

Ένα μικρό ελληνικό χωριό αντιστέκεται στην κρίση. Ποιό είναι?


Και όμως παρά την κρίση ένα μικρό χωριό συνεχίζει να αντιστέκεται...


9 σχόλια:

  1. Και πως το γνωρίζετε εσείς ότι δεν έχουν πρόβλημα στην Εκάλη? Πως τεκμηριώνεται αυτό?

    Απλά πετάτε την λάσπη σας, για να γράψετε και εσείς κάτι μπας και διαφημιστεί το Blog σας και το δει κανένας επισκέπτης...

    Συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψέματα ανυπόστατα και λασπολογία....
    Ξέρεις πόσα Cayenne έχουν κλειστεί στα γκαράζ τους τρομαγμένα?
    Ξέρεις πόσες πισίνες ξεροσταλιάζουν άδειες από νερό μέσα στην ζέστη?
    Ξέρεις πόσα μπαλάκια του τένις κοιτάνε λυπημένα τις ρακέτες γιατί οι ιδιοκτήτες έχουν πέσει σε κατάθλιψη και δεν τους δίνουν σημασία?

    Αι σιχτίρ αερολόγε, αστειάτορα, που παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων στα Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν νομίζετε ότι όλοι όσοι ζουν στα ΒΠ είναι πλούσιοι, είστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε φιλτατοι των ΒΠ (και εγώ απο ΒΠ είμαι άλλωστε) αλλά η ανάρτηση αυτή ανήκει στην κατηγορία "χιούμορ".

    Σιγουρα όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από την κρίση και έχουν χάσει δουλειές ίσως και τον ύπνο τους αλλά ελπίζω τουλάχιστον να μην χάσουν το χιούμορ τους... Μια απλή γελοιογραφία είναι κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εχει ακουστει ποτε τιποτα γι αυτους στην εκαλη....μια σκατοφαρα ειναι ολη τους εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελοιογραφία και απο τις πιο εύστοχες...τώρα αν χρειάζεται να λυπηθούμε και τους καημένους κατοίκους της Εκάλης γιατι τα πούρα ανέβασαν υγρασία,η πισίνα γέμισε φύλλα ή επειδή η Φιλλιπινέζα ακόμη κυνηγάει τον αστακό στο σαλόνι γιατί της ξέφυγε απο την κατσαρόλα τοτε τι να πω ... Μήπως να κάνουμε και κανέναν έρανο για τον άπορο εφοπλιστή;;;;; Ελεος κύριοι .... έλεος.... δείτε τι γίνεται τριγύρω που το κάνουμε και θέμα συζήτησης.Αν είναι δυνατόν!Πολύ καλή γελοιογραφία που απλά επιβεβαιώνει οτι τα πιο σοβαρά πράγματα σε αυτό τον κόσμο έχουν ειπωθεί υπο μορφή αστειου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άααααχχχ!.. Πες μας τώρα φιλαράκι "ανώνυμο" ότι έχουνε βιοποριστικό πρόβλημα στην Εκάλη να τραβήξουμε τις κοτσίδες μας!..
    Εκτός κι άν εννοείς ότι όλοι εκεί έχουν προβλήματα του στύλ οι καταθέσεις τους μειώθηκαν από 2.000.000,- Euros στο 1.750.000,-
    Όσο για μένα.. μένω πολύ πολύ πολύ κοντά στην Εκάλη κι ανεβοκατεβαίνω και τα βλέπω από πρώτο χέρι..
    Εσύ δε μας είπες που μένεις.. και πόσο βιώνεις την πραγματικότητα.. ;)
    Αλλά είπαμε μετά τη μ*λακία.. το επόμενο Εθνικό μας σπόρ είναι η κλαψομουτέτοια που τελειώνει σε -νίαση(θου Κύριε φυλακή το στόματί μου μεσημεριάτικο)..
    Εγώ τουλάχιστο το έχω το Jeep -4,7 παρακαλώ- και μπορώ και το ταΐζω.. Βλέπεις οι μεταξωτές περιοχές θέλουν κι επιδέξιους κατοίκους..
    Αλλά που θα πάει.. θα σφίξουνε κι άλλο τα πράγματα και θα είμαι κάπου μεταξύ Άνοιξης κι Εκάλης και θα σας φωνάζω: "Να φύγετε.. να πάτε αλλού" νεώπλουτοι φαμφαρώνοι.. Όποιος έχει λοιπόν πρόβλημα δε μένει στην Εκάλη αλλά στην Κυψέλη (you know Kipseli?).. Έεεεετσι μπράβο!..
    Κύριοι ένα είναι βέβαιο.. "λεφτά υπάρχουν"! Όσο για την κρίση μην τους πιστεύετε.. Όλα είναι μεθοδευμένα για να ξεκαθαρίσει λιγάκι η αγορά και η αλλαζονία μερικών.. που πρίν μερικά χρονάκια την είχαν δει όλοι οι Έλληνες ειδήμονες του Χρηματιστηρίου..
    Μέσα τα κεφάλια λοιπόν.. οι "ισχνές αγελάδες είναι εδώ ενωμένες δυνατές".. και όλοι ανεξαιρέτως θα κληθούν να πληρώσουν για τις πολιτικές τους εμμονές.. -αν
    ΥΣ.- Φίλτατε αρθρογράφε καλά το πας!.. Κάποιοι φαίνεται έχουν χάσει τον ύπνο τους και το χιούμορ τους.. Όμως δε φταίς εσύ.. η φαντασία τους τα φταίει.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AnastasieII ήσουν λίγο σκληρός στις εκφράσεις σου αλλά μεστός στο λόγο. Πάντως τα σχόλια των "ανώνυμων" κατοίκων της Εκάλης τείνουν να είναι πιο χιουμοριστικά και από τη γελοιογραφία...

    Υ.Γ.: To nickname σου μου θυμίζει έναν user του civilization ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκληρός ναι.. άδικος όμως όχι..
    Δε μπορεί σ' αυτή τη χώρα ο καθένας να λέει ό,τι θέλει και να μένει στο απυρόβλητο..
    Φτάνει πια η κλάψα κι η μιζέρια.. Οι αξέχαστοι Νίκος Ξανθόπουλος κι η Μάρθα Βούρτση πέρασαν ανεπιστρεπτί.. Άν και οι εποχές τείνουν να ομοιάζουν (ακόμα κι ως πρός το θέμα της μετανάστευσης) δε μπορούμε να ακούμε θλιβερούς ανθρώπους να παρεξηγούνται επειδή η Εκάλη, η Κηφισσιά ή το Καστρί γίνονται στόχος εύστοχων σατηρικών σχολίων (και προφανώς -δια την τάξιν- κάποιος έπρεπε να βάλει στη θέση του τον εν λόγω αναγνώστη)..
    Είπαμε.. κι εμείς με την κρίση χάσαμε 769.347,24 σε Ινδικές Ρουπίες αλλά δεν κάναμε έτσι.. χα χα χα χα :D
    Όσο για το Civilization είμαι παλιός γνώριμος του παιχνιδιού και κάποιοι θα μπορούσαν να με χαρακτηρίσουν και ώς BGP (δηλαδή Best Game Player).
    Ελπίζω τουλάχιστον να μην κατέχει κάποιος άλλος ήδη αυτό τον τιμητικό τίτλο.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή