27/9/11

Πώς είναι 114,5 Τρισεκατομμύρια Δολάρια... (το σύνολο των χρεών στην Αμερική)

Δείτε παρακάτω πως είναι σε όγκο μετρητά μέχρι 114,5 τρις δολάρια.


100 ΔολάριαΔέκα Χιλιάδες Δολάρια ( Ο μέσος ετήσιος μισθός στην Γη)


Ένα Εκατομμύριο δολάρια (δεν είναι τόσο μεγάλο σε όγκο, ο μέσος άνθρωπος στη Γη τα κερδίζει σε 92 χρόνια δουλειάς)   Εκατό Εκατομμύρια Δολάρια (Αρκετά για όλους, Χωράνε σε μια συνηθισμένη παλέτα φορτίων)
Ένα δισεκατομμύριο δολάρια (Θα χρειαστείτε βοήθεια, αν κλέψετε την τράπεζα, τα πράγματα σοβαρεύουν)  

Ένα τρισεκατομμύριο δολάρια (Αυτές είναι διπλές παλέτες η μία επάνω στην άλλη, θα χρειαστείτε πολλά φορτηγά για να τα μεταφέρετε. Αν ξοδεύατε ένα εκατομμύριο ανά ημέρα από την γέννηση του Χριστού μέχρι σήμερα δεν θα είχατε ξοδέψει 1τρισεκατομύριο, αλλά περίπου 700 δισεκατομμύρια.) 
Δείτε πάλι το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια σε σύγκριση με ένα Αμερικάνικο και με ένα Ευρωπαικό γήπεδο. Μαζί με ένα Boeing 747-400 που μέχρι πρόσφατα ήταν το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο.  


Δεκαπέντε τρισεκατομμύρια δολάρια, όσα θα είναι τα χρέη σε πιστωτικές κάρτες στην Αμερική μέχρι τα χριστούγεννα του 2011.  114,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, το σύνολο των χρεών στην Αμερική. (Ο όγκος των χαρτονομισμάτων των 100 δολαρίων είναι ψηλότερος από τους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης και το  Empire State Building ,  κάπου εκεί θα δείτε και το άγαλμα της ελευθερίας.)

2 σχόλια:

 1. Μπορεί να μη γνωρίζαμε το πραγματικό μέγεθος του όγκου του χρέους των ΗΠΑ, όμως και από πλευράς Ελληνικής Κυβέρνησης γίνονται φιλότιμες προσπάθειες σε κάθε περίπτωση, ώστε κάθε Έλλην πολίτης μπορέσει να επωμισθεί ένα αρκετά μεγάλο "φορτίο" χαρτονομισμάτων (υπό μορφήν χρέους).
  Αυτό θα βοηθήσει όλους στην καλύτερη κατανόηση βάρους/αξίας χρήματος, ώστε να μπορούμε με εύκολο τρόπο να τακτοποιούμε τις συναλλαγές μας και να υπολογίζουμε τεράστια ποσά, με ταχύτητα και ακρίβεια.
  Ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε μια πιο μακρόχρονη παράταση του βίου μας, καθώς οι κυβερνώντες μας προορίζουν να αποδίδουμε σε αυτούς, τους οβολούς μας έως τα βαθιά μας γεράμματα. Διότι άν ο Κύριος μας δεχτεί εις τους κόλπους του νωρίτερα τότε ποίοι θα κληθούν να αποπληρώσουν το "χρέος" της Χώρας μας (οέο);..
  Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι χαρωπά.. "Ζήτω το Έθνος".. "Ζήτω ο Σοσιαλισμός".. "Ζήτω οι χρεώστες".. "Ζήτω τα πράσινα άλογα".. -αν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γατάκια Αμερικανοί .... μόνο ένα ουρανοξύστη 100δόλλαρων κάνανε;;; πφφφφ .... απαξιώ.... εμείς έχουμε 300 "μπετατζήδες" που έτσι όπως το πάνε θα σηκώσουν 2-3 τέτοια σε χρόνο μηδέν.Την "καλύβα" σας την θέλουμε μόνο για τους τόκους μας ρε...! Αμερικανάκια..... Πλέον η Ελλάδα θα είναι γνωστή για το Greek souvlaki Greek mousaka και Greek XREOS ρεεεεεε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή