20/7/11

ΣΟΚ: Εν ψυχρώ δολοφονία πολίτη από αστυνομικούς στο San Francisco

Απίστευτη αστυνομική βία από αστυνομικούς στο San Francisco προς πολίτη ο οποίος δεν  πλήρωσε το εισητήριο για το λεοφωρείο... Η αξία της ανθρώπινης ζωής στις μέρες μας είναι μηδαμινή. Προσοχή το video σοκάρει...


4 σχόλια:

  1. Δεν πληρωσε εισητηριο και τον πυροβολησαν?Απο που φαινεται αυτο?Αυτος μπορει να ειχε οπλο και να ειχε πυροβολισει πριν.....φαινεται καπου αυτο?Πρωτα να εξακριβωνεται τι λετε και μετα να δημιουργητε γνωμη.....γιατι ετσι απλα δημιουργητε εντυπωσεις..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον Ανώνυμο...

    Καλό θα ήταν αυτό που υποστηρίζετε να το υποστηρίζετε με επιχειρήματα. Έχετε εξακριβώσει εσείς ότι η είδηση αυτή είναι προιόν απάτης? Καλό είναι λοιπόν όταν διαβάζετε κάτι και σαν "Ελληναράς" θεωρείτε ότι σας εξαπατούν να το εξακριβώνετε και εσείς ο ίδιος.

    Για του λόγου του αληθές δείτε και αυτό το Link από το δελτίο των abcnews:
    http://www.youtube.com/watch?v=kOaf1UFtDhQ

    Αλλά και με ένα γρήγορο google search μπορείτε να διαβάσετε και την είδηση από "έγκυρα" για ςσάς ειδησιογραφικά sites.

    Και άλλη φορά προσπαθήστε να εκτιμήσετε την πληροφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως είχε όπλο και μάλιστα πυροβόλησε ΠΡΩΤΟΣ τους αστυνομικούς.

    Επίσης λάβετε υπόψη ότι πρόκεται για καταδικασμένο προαγωγό ανήλικης και καταζητούμενο και για υπόθεση δολοφονίας εγκύου.

    Περισσότερα εδώ:
    http://www.mercurynews.com/news/ci_18499476

    Η περιγραφή επομένως του βίντεο είναι παραπάνω από παραπλανητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο που παραθέτεις είναι η συνέντευξη του αρχηγού της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο. Η υπόθεση είναι υπό αστυνομική έρευνα. Δεν έχει αποδειχθεί ότι το θύμα ήταν ο δολοφόνος της εγκύου. Όλα αυτά που διάβασες είναι οι υποθέσεις που κάνει η αστυνομία. Επιπλέον το ποιός πυροβόλησε πρώτος ερευνάτε από τη βαλιστική έρευνα και τους μάρτυρες. Η κατάληξη και πάλι όμως του αρχηγού της αστυνομίας είναι ότι το συμβάν της βίαιης αυτής συμπεριφοράς από την πλευρά της αστυνομίας έχει οδηγήσει σε ένταση στην περιοχή και ήδη πολίτες κάνουν μυνήσεις σε ασυνομικούς που συμμετείχαν στο συμβάν.

    Σου τονίζω και πάλι αγαπητέ ανώνυμε πως είναι καλό να διαβάζεις πριν γράψεις κάτι γιατι τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι επιεικώς απαράδεκτα. Εκτός και αν είσαι ο εισαγγελέας του Σ.Φρανσίσκο και έχεις εκδικάσει ήδη την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή