12/7/11

Διεθνής βράβευση για τη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ". Στην Ουάσινγκτον, ο Γ. Ραγκούσης

Στην Ουάσινγκτον καλεσμένος των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, βρίσκεται ο Γιάννης Ραγκούσης με την ιδιότητά τους ως πρώην υπουργός Εσωτερικών!

Αιτία της πρόσκλησης στάθηκε, το επαναστατικό για τα δεδομένα μιας χρεοκοπημένης και διεφθαρμένης ως το μεδούλι χώρας,  πρόγραμμα   «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» που εφαρμόζεται ήδη και δίνει στο κάθε πολίτη τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης.

Αμερικανοί και Βραζιλιάνοι πρωτοστατούν αυτό το διάστημα στη δημιουργία ενός «ΟΗΕ» κατά της διαφθοράς, του βρώμικου χρήματος και των νοσηρών φαινομένων στον κρατικό μηχανισμό-η Ελλάδα δεν είναι η μόνη.

Η «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» λοιπόν προκάλεσε το ενδιαφέρον τους και θέλησαν να έχουν ενημέρωση για την λειτουργία της από τον εμπνευστή της.

Επανήλθαν μάλιστα στην πρόσκληση τους  παρότι ο υπουργός πήρε μετάθεση σε άλλο υπουργείο.
 Έτσι ο Γιάννης Ραγκούσης πέταξε, μέσω Γερμανίας, στις ΗΠΑ ταξιδεύοντας μάλιστα σε οικονομική θέση- κάτι που σχολίασαν θετικά οι συνεπιβάτες του.

Ο ίδιος με ανακοίνωσή του καυτηρίασε και τον  «φανταστικό» πρώην δήμαρχο Ζωγράφου που κατάφερε να πάρει τα 25 εκατ. δάνειο από την αυστριακή τράπεζα.

«Η περίπτωση με το δάνειο που συνήψε ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου μας υπενθυμίζει τον παράνομο τρόπο με τον οποίο μπορούσαν να λειτουργούν ορισμένοι Δήμαρχοι πριν από τον Καλλικράτη, έχοντας μέχρι και τη δυνατότητα να συνάπτουν παράνομα, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη,  δάνεια, τα οποία στη συνέχεια είχαν το θράσος να ζητούν από την Κυβέρνηση και τη  Βουλή να τα ‘’ξεπλύνουν’’ με νόμο».


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε click σε κάποιο διαφημιστικό banner. Σε εσάς δεν κοστίζει, σε εμάς δίνει δύναμη για τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου